Hoi allemaal!

Ik heb mij op intranet al even voorgesteld, nu ook maar even hier. Mijn naam is Kitty Altena, geboren in Den Helder maar woon (gelukkig) al vanaf mijn 2e in Drenthe. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en onze twee katten een leuk huis in het mooie Emmen. Wij wonen allebei al jaren in Emmen, dus bijna al onze vrienden en familieleden wonen ook hier. Voor ons een goede reden om in de regio te blijven. Wel willen we graag verhuizen naar een groter huis met een grote tuin. Wij zijn dus flink aan het sparen, want dat kost wel wat...

Na het werk proberen wij nogal eens te sporten in de sportschool, maar ik moet eerlijk bekennen dat dat niet altijd lukt met fulltime werken, het huishouden bijhouden, boodschappen doen, sociaal doen etc., je kent het wel. Ook kijken we graag films en series, behalve horrorfilms, die moet ik in mijn eentje of met een vriendin kijken. Stiekem ben ik ook een klein beetje een nerd want ik speel ook erg graag Pokémon of Zelda op mijn Nintendo Switch of Tomb Raider op mijn gamelaptop… Op (bijv.) zondagmiddag vind ik het ook heerlijk om lekker in het bos te lopen, eigenlijk het liefst in m’n eentje. Even lekker niemand om me heen en genieten van alles dat ik tegenkom. Het liefst zou ik ook nog een hond aanschaffen maar dan krijg ik ruzie met mijn vriend dus dat doen we eerst nog maar even niet. Misschien later, als die grote tuin er is.

Nog even iets zakelijks: hiervoor werkte ik als Specialist DIV bij de gemeente Westerwolde, waarbij ik ook nog een jaar het functioneel beheer van het zaaksysteem gedaan heb. De kennis uit beide werkvelden bleek voor mij een gouden combinatie omdat je op twee fronten kunt meepraten, al stond ik ook vaak genoeg als buffer tussen beide partijen in. Ik kwam overal in de organisatie waardoor ik de gemeente van binnen en buiten ken. Verder is Westerwolde een hele prettige werkgever, echter was de uitdaging voor mij op. Tijd voor wat nieuws! Na een best moeilijk afscheid, want ik ga veel collega’s enorm missen, ben ik uiteindelijk bij jullie beland in de rol van Relatiebeheerder – Adviseur e-depot. Dat zal voor sommigen wellicht nog wat onbekend zijn, maar het komt er hoofdzakelijk op neer dat ik organisaties ga begeleiden in het overbrengen of uitplaatsen van hun digitale archieven in ons e-depot. Iedereen binnen het Drents Archief krijgt vroeg of laat, direct of indirect, te maken met het e-depot. Hoe dat allemaal vorm gaat krijgen gaan we de komende tijd samen vorm geven!