Afdrukken
Categorie: Uitgelicht
Hits: 1741
Excerpt: Het Drents Archief is geopend, maar wel met aangepaste openingstijden. Achter de schermen hebben we maatregelen getroffen zodat we iedereen veilig en verantwoord kunnen ontvangen. U dient wel een plekje te reserveren voor uw bezoek. Klik hier om meer te lezen. 

Met ingang van 14 oktober 2020 is het Drents Archief alleen op dinsdag en donderdag geopend. Een plek reserveren is hiervoor nog steeds verplicht. Hieronder leest u hoe dit in zijn werkt gaat. 

Wilt u een bouwdossier inzien? Ga via de knop hieronder naar het reserveringsformulier om uw bezoek te plannen en uw bouwdossier te reserveren.
Wilt u het Drents Archief bezoeken voor historisch onderzoek? Ook dat gaat nu op afspraak. Ga via de onderste knop naar het reserveringsformulier om uw bezoek te plannen en uw archiefstukken te reserveren.

Aan het verwerken van uw reservering en het klaarleggen van de stukken, besteden we tijd en zorg. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen,  meld u dan tijdig af (minimaal 24 uur van tevoren) door te mailen naar info@drentsarchief.nl of te bellen naar 0592-313523.

Om veilig het Drents Archief te kunnen bezoeken, hanteren wij een aantal voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid:

> Reserveer bouwdossiers    > Reserveer archiefstukken