Excerpt: Vanaf dinsdag 2 juni zijn onze deuren weer geopend voor bezoekers. Achter de schermen hebben we maatregelen getroffen zodat we iedereen veilig en verantwoord kunnen ontvangen. U dient wel een plekje te reserveren voor uw bezoek. Klik hier om meer te lezen. 

Vanaf 2 juni 2020 kunnen we tijdens openingstijden een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Daarom is reserveren vanaf dat moment verplicht.

Wilt u een bouwdossier inzien? Ga via de knop hieronder naar het reserveringsformulier om uw bezoek te plannen en uw bouwdossier te reserveren.
Wilt u het Drents Archief bezoeken voor historisch onderzoek? Ook dat gaat nu op afspraak. Ga via de onderste knop naar het reserveringsformulier om uw bezoek te plannen en uw archiefstukken te reserveren.

Aan het verwerken van uw reservering en het klaarleggen van de stukken, besteden we tijd en zorg. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen,  meld u dan tijdig af (minimaal 24 uur van tevoren) door te mailen naar info@drentsarchief.nl of te bellen naar 0592-313523.

Om veilig het Drents Archief te kunnen bezoeken, hanteren wij een aantal voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid:

  • Uw reservering geldt voor één persoon.
  • Heeft u last van verkoudheidsklachten gekregen? Annuleer dan uw bezoek.
  • De ingang van ons gebouw is gesloten. Belt u even aan om binnengelaten te worden.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • Volg de aangegeven route.
  • Houd 1,5 meter afstand.

> Reserveer bouwdossiers    > Reserveer archiefstukken